Sriwijaya, Kota Kualasinpang, Aceh Tamiang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sriwijaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tamiang
KacamatanKota Kualasinpang

Sriwijaya nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Kota Kualasinpang, Kabupatén Aceh Tamiang, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Kota Kualasinpang, Aceh Tamiang


Gnome-home.svg