Sukajadi, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Sukajadi

Peta lokasi Kacamatan Sukajadi
Propinsi Jawa Barat
Kota Bandung
Camat -
Lega 4,3 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 109.300 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Sukajadi nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png