Lompat ke isi

Sukamukti, Maniis, Purwakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Sukamukti
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Sukamukti
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanManiis

Sukamukti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Maniis, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.