Sukamulya, Rumpin, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Désa  Sukamulya
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Rumpin

Sukamulya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rumpin, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg