Sulanyah, Seririt, Buleleng

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Désa  Sulanyah
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Bali
Kabupatén Buleleng
Kacamatan Seririt

Sulanyah nyaéta salah sahiji Désa di Kacamatan Seririt, Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali, Indonésia. Ari kode posna nyaéta 81153.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]

Citakan:Seririt, Buleleng


Gnome-home.svg