Sungai Korang, Huta Raja Tinggi, Padang Lawas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sungai Korang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas
KacamatanHuta Raja Tinggi

Sungai Korang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Huta Raja Tinggi, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Huta Raja Tinggi, Padang Lawas


Gnome-home.svg