Ta'if

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


Hiji masjid di Taif
Ta'if, Saudi Arabia locator map.png

Ta’if (الطائف aṭ-Ṭā’if) nyaéta hiji kota di Propinsi Makkah di Ara Saudi.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Citakan:Saudi cities Coordinates: 21°16′N 40°25′E / 21.267°N 40.417°E / 21.267; 40.417