Ta'if

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Hiji masjid di Taif
Ta'if, Saudi Arabia locator map.png

Ta’if (الطائف aṭ-Ṭā’if) nyaéta hiji kota di Propinsi Makkah di Ara Saudi.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Citakan:Saudi cities 21°16′00″N 40°25′00″E / 21.2667°N 40.4167°E / 21.2667; 40.4167