Tangtang angin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Tangtang angin nyaéta kadaharan sarupa leupeut juru tilu dibungkus ku daun tamiang.[1] Kadaharan ieu dijieun tina béas.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b Taufik Hidayat, Rachmat Spk.2007."Peperenian Urang Sunda".Bandung:Kiblat


Nulis.jpg