Tanjung Bulan, Kasui, Way Kanan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tanjung Bulan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténWay Kanan
KacamatanKasui

Tanjung Bulan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kasui, Kabupatén Way Kanan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Kasui, Way Kanan


Gnome-home.svg