Tanjung Durén Selatan, Grogol Petamburan, Jakarta Barat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kalurahan  Tanjung Durén Selatan
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Barat
Kacamatan Grogol Petamburan

Tanjung Durén Selatan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Grogol Petamburan, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg