Tanjung Durén Selatan, Grogol Petamburan, Jakarta Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Tanjung Durén Selatan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Barat
KacamatanGrogol Petamburan

Tanjung Durén Selatan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Grogol Petamburan, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg