Tanjung Durén Utara, Grogol Petamburan, Jakarta Barat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Tanjung Durén Utara
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Barat
Kacamatan Grogol Petamburan

Tanjung Durén Utara nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Grogol Petamburan, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg