Tegalmanggung, Cimanggu, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Tegalmanggung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanCimanggu

Tegalmanggung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cimanggu, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.