Teladan Barat, Medan Kota, Medan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Teladan Barat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Kota

Teladan Barat nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Kota, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Medan Kota, Medan


Gnome-home.svg