Tepas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jumaah, 11 Juni 2021 · 1 Zulkaidah 1442 H / 1954 · 20.17 UTC ·
ᮃᮊ᮪ᮞᮛ
Wikimédia Indonésia Facebook Twitter Instagram Segerkeun
Wilujeng Sumping di Wikipédia

Énsiklopédi bébas basa Sunda, anu bisa diédit ku saha baé.

Budaya · Géografi · Sajarah · Sunda · Téhnologi · Kategori Séjén

Nepi ka danget ieu geus aya
60.856 artikel sarta 26.059 pamaké nu kadaptar



11/06/2021 · 20.17 UTC · Wikimédia Indonésia Facebook Twitter Instagram Segerkeun

Wilujeng Sumping di Wikipédia

Énsiklopédi bébas basa Sunda nu bisa diédit ku saha baé. Kiwari kakara mibanda 60.856 artikel jeung 26.059 pamaké kadaptar.

1930 - Anak Rakata mimiti mucunghul

Poé ieu dina sajarah

1860 - Pamupusan karajaan di sakuliah Kalimantan ku Walanda.
1913 - Charles Fabry ngahasil manggihan ozon di atmosfir.
1950 - Républik Indonésia Sarikat jadi anggahota ka-16 ILO.
2009 - WHO ngabéwarakeun pandemi flu babi.
2010 - Bubukaan Piala Dunya FIFA 2010.


Gambar Petingan

Peresean

Peresean Traditional Sport of Sasak Tribe.jpg

Peresean, kabudayaan tradisional Suku Sasak di NTB.

Artikel Petingan

Papatong

Papatong téh insékta nu asup kana ordo Odonata, subordo Epiprocta, jeung, dina jihat husus, infraordo Anisoptera. Cirina nyaéta panon majemuk nu badag, dua pasang jangjang ngalangkang, sarta tungtung awak nu panjang. Lingkungan hirup papatong biasana di sabudeureun situ, pasawahan, pokona mah deukeut ka cai, sabab larvana, nu katelah "kini-kini" téa, hirup na cai. Papatong mah tara ganggu, nyoco atawa nyeureud manusa.

Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun
Wikipédia geus kawilang loba.
Anjeun bisa miluan ngamekarkeun
ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

PANGLAWUNGAN

Panglawungan

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan
ku nu maracana. Kiwari geus aya 60.856 artikel.
Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir
sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngaklik
tumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.

NULIS DI WIKIPÉDIA

Separador paragraf.svg
Pakakas Wiki
Pakakas Wiki
Tarjamahkeun Artikel
Tarjamahkeun
Warta Kiwari
Warta Kiwari

Wikipédia Nusantara
Indonésia • Acéh • Bali • Banjar
Banyumasan • Bugis • Gorontalo • Jawa
Madura • Malayu • Minang • Nias • Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan • WikiKamus • WikiBuku

Wikipédia Nusantara
WikiNusantara
  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)
Wikipédia Pangonjoyna
Onjoy
Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun Wikipédia geus kawilang loba. Anjeun bisa miluan ngamekarkeun ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

Panglawungan

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan ku nu maracana. Kiwari geus aya 60.856 artikel. Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngeklik tutumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.
Pitulung

Kaca Husus



Portal:Keur lumangsung/Juni 2021

Wikipédia Nusantara
Indonésia • Acéh • Bali • Banjar • Banyumasan • Bugis • Gorontalo • Jawa • Madura • Malayu • Minang • Nias • Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan • WikiKamus • WikiBuku
Wikimédia Indonésia

  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)
Sadaya Wikipédia


Wikimedia-logo.svg

Wikipédia dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak: