Lompat ke isi

Tepas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
ᮃᮊ᮪ᮞᮛ
Wikimédia Indonésia Facebook X Instagram Segerkeun
Kemis, 25 Juli 2024 · 18 Muharam 1446 H · 08.21 UTC
Wilujeng Sumping di Wikipédia

Énsiklopédi bébas basa Sunda, anu bisa diédit ku saha baé.

Budaya · Géografi · Sajarah · Sunda · Téhnologi · Kategori Séjén

Nepi ka danget ieu geus aya
61.771 artikel sarta 32.125 pamaké nu kadaptar



Wikimédia Indonésia Facebook X Instagram Segerkeun

Wilujeng Sumping di Wikipédia

Énsiklopédi bébas basa Sunda nu bisa diédit ku saha baé. Kiwari kakara mibanda 61.771 artikel jeung 32.125 pamaké kadaptar.
Kemis, 25 Juli 2024 · 18 Muharam 1446 H · 08.21 UTC

1946 - Dibentukna Nagara Indonésia Wétan.

Poé ieu dina sajarah

1646 - Tangtara pingpinan Verheyden nyerang ka Bénténg Kapahaha, Maluku.
1949 - KNIP ngesahkeun hasil Pajangjian Roem-Roijen.
1950 - Dirk Cornelis Buurman van Vreeden, masrahkeun markas besar KNIL ka TNI.
1978 - Louise Brown, "orok tabung" munggaran, lahir. 2013 - Dibukana Bandar Udara Internasional Kuala Namu, Déli Serdang, Sumatra Kalér.


< >

Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun
Wikipédia geus kawilang loba.
Anjeun bisa miluan ngamekarkeun
ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

PANGLAWUNGAN

Panglawungan

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan
ku nu maracana. Kiwari geus aya 61.771 artikel.
Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir
sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngaklik
tumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.

NULIS DI WIKIPÉDIA

Pakakas Wiki
Pakakas Wiki
Tarjamahkeun Artikel
Tarjamahkeun
Warta Kiwari
Warta Kiwari

Wikipédia Nusantara
Indonésia • Acéh • Bali • Banjar
Banyumasan • Bugis • Gorontalo • Jawa
Madura • Malayu • Minang • Nias • Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan • WikiKamus • WikiBuku

Wikipédia Nusantara
WikiNusantara
  1. Basa Inggris (6.492.043 artikel)
  2. Basa Cébu (6.125.905 artikel)
  3. Basa Swédia (2.562.086 artikel)
  4. Basa Jérman (2.686.311 artikel)
  5. Basa Perancis (2.419.487 artikel)
Wikipédia Pangonjoyna
Onjoy
Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun Wikipédia geus kawilang loba. Anjeun bisa miluan ngamekarkeun ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

Panglawungan

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan ku nu maracana. Kiwari geus aya 61.771 artikel. Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngeklik tutumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.
Pitulung

Kaca Husus



Portal:Keur lumangsung/Juli 2024

Wikipédia Nusantara
Indonésia • Acéh • Bali • Banjar • Banyumasan • Bugis • Gorontalo • Jawa • Madura • Malayu • Minang • Nias • Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan • WikiKamus • WikiBuku
Wikimédia Indonésia

  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)
Sakabéh Wikipédia


Wikipédia dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak: