Tepas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Salasa, 16 Juli 2019 · 14.59 UTC ·
ᮃᮊ᮪ᮞᮛ
Wikimédia Indonésia Facebook Twitter Instagram Segerkeun
Wilujeng Sumping di Wikipédia

Énsiklopédi bébas basa Sunda, anu bisa diédit ku saha baé.

Budaya · Géografi · Sajarah · Sunda · Téhnologi · Kategori Séjén

Nepi ka danget ieu geus aya
50.071 artikel sarta 22.190 pamaké nu kadaptar



16/07/2019 · 14.59 UTC · Wikimédia Indonésia Facebook Twitter Instagram Segerkeun

Wilujeng Sumping di Wikipédia

Énsiklopédi bébas basa Sunda nu bisa diédit ku saha baé. Kiwari kakara mibanda 50.071 artikel jeung 22.190 pamaké kadaptar.

622 - Dimimitianna kalénder Hijriyah

Poé ieu dina sajarah

1896 - Serajoedal Stoomtram Maatschappij ngaresmikeun rél Kali Serayu 29 km.
1918 - Bolshevik ngéksékusi Tsar Nikolai II tur kulawargana di Yekaterinburg.
1969 - Paluncuran misi Apollo 11.
1979 - Saddam Husséin jadi Présidén Irak ngagantikeun Ahmed Hassan al-Bakr.
2015 - Sidang Isbat netepkeun 1 Syawal 1436 Hijriyah akur jeung 17 Juli 2015.


Gambar Petingan

Falcon 9

Roket SpaceX Falcon 9 v1.1 diluncurkeun ka Kompleks Peluncuran Ruang Angkasa Cape Canaveral 40 tanggal 26 April 2015.

Artikel Petingan

Sélér Asmat

Sélér Asmat téh sélér pangsohorna anu aya di Papua, kasohorna lain alatan ku morona hungkul tapina ogé ku sabab ideu-ideu unikna ogé disain ukiran kaina nu éndah. Ngaran sélér ieu meureun tina kecap Asmat minangka Akat nu nurutkeun kapercayaan orang dinya harina téh "Jalma nu bener". Lian ti kitu Asmat ogé aya nu nyebutkeun asalna tina kecap Osamat nu hartina "Manusa tina tangkal".

Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun
Wikipédia geus kawilang loba.
Anjeun bisa miluan ngamekarkeun
ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

PANGLAWUNGAN

Panglawungan

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan
ku nu maracana. Kiwari geus aya 50.071 artikel.
Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir
sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngaklik
tumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.

NULIS DI WIKIPÉDIA

Separador paragraf.svg
Pakakas Wiki
Pakakas Wiki
Tarjamahkeun Artikel
Tarjamahkeun
Warta Kiwari
Warta Kiwari

Wikipédia Nusantara
Indonésia • Acéh • Banjar • Banyumasan
Bugis • Gorontalo • Jawa • Malayu
Minang • Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan • WikiKamus • WikiBuku

Wikipédia Nusantara
WikiNusantara
  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)
Wikipédia Pangonjoyna
Onjoy
Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun Wikipédia geus kawilang loba. Anjeun bisa miluan ngamekarkeun ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

Panglawungan

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan ku nu maracana. Kiwari geus aya 50.071 artikel. Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngeklik tutumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.
Pitulung

Kaca Husus




Wikipédia Nusantara
Indonésia • Acéh • Banjar • Banyumasan • Bugis • Gorontalo • Jawa • Malayu • Minang • Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan • WikiKamus • WikiBuku
Wikimédia Indonésia

  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)
Sadaya Wikipédia


Wikimedia-logo.svg

Wikipédia dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak: