Teratai, Muara Bulian, Batanghari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Teratai
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténBatanghari
KacamatanMuara Bulian

Teratai nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Muara Bulian, Kabupatén Batanghari, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Muara Bulian, Batanghari