Timbal

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Gold and quartz (Main Ledge, 3050 Level, Homestake Mine, Lead, Black Hills, South Dakota, USA) 1 (17048653449).jpg

Timbal mangrupa unsur kalima kolom kaopat dina tabél périodik.[1] Unsur ieu diklasifikasikeun minangka logam pasca-transisi, logam beurat, jeung logam miskin. Atom timbal miboga 82 éléktron jeung 82 proton sarta 4 éléktron valensi dina kulit luar.[1]

Referensi[édit | édit sumber]


Nulis.jpg