Tipar, Rawalo, Banyumas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Désa  Tipar
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Banyumas
Kacamatan Rawalo

Tipar nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Rawalo, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg