Tomang, Grogol Petamburan, Jakarta Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Tomang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kulon
KacamatanGrogol Petamburan

Tomang nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Grogol Petamburan, Kota Jakarta Kulon, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.