Tomang, Grogol Petamburan, Jakarta Barat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Tomang
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Barat
Kacamatan Grogol Petamburan

Tomang nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Grogol Petamburan, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg