Trans Studio Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


Trans Studio Bandung nyaéta tempat ulin nu aya di jero rohangan, ieu tempat pang gedéna di dunya anu dikongkolakeun ku Trans Corp.[1] Trans Studio Bandung mangrupa tempat ulin nu kadua anu saméméhna aya Trans Studio Makassar anu dibangun taun 2009.[1] Wahana anu disadiakeun dibéré ngaran saluyu jeung program-program anu aya di Trans TV atawa Trans7.[1]

Gambaran Sigget[édit | édit sumber]

Trans Studio Resort Bandung nyaéta kawasan wisata anu aya di Bandung, Indonésia, perenahna di sakitar Bandung Supermal.[2] Trans Studio anu legana 4,2 hektar anu méakeun duit sakitar Rp 2 triliun.[2] Trans Studio Bandung di buka pikeun umum dina tanggal 18 Juni 2011.[2] Sabot asup ka panto asup Trans Studio ka ayaanana saperti Universal Studio di Singapur.[1] Legana Trans Studio lewih lega dibandingkeun Trans Studio Makasar.[1] Tempat ulinna kabbagi jadi tilu zona jeung 20 wahana kaulinan anu matak ngirut jeung pikareuwaseun.[1] Tilu zona anu ngawengku Studio Central, Lost City jeung Magic Corner. Zona Studio Central didésain saperti Hollywood jeung New York di éra taun 50han.[1] Di Trans Studio Bandung, aya wahana roller coaster panggancangna di dunia nyaéta Yamaha Race Coaster anu aya adegan manuver mundur, anu gancangna sakitar 120 km/jam dina waktu 3,5 detik kalayan jangkungna 50 méter.[1] Leuwih gancang dibandingkeun coaster nu aya di Universal Studio Singapur.[1] Program-program unggulan Trans TV dijadikan té sababaraha wahana, saperti Si Bolang Adventure, Avatar Adventure, Jelajah, Dunia Lain.[1] Sanggeus Bandung Trans Studio ogé bakal ngeuyeuban 20 kota di Indonésia.[1] Kaasup Jakarta anu legana 100 héktar, tuluy kota Médan, Surabaya, Palembang, jeung kota-kota laina.[1] Husus Jakarta, Trans bakal nyieun 2 theme park, nyaéta Trans jeung Theme Park versi Marvel.[1] Trans Corp geus meuli lisénsi tokoh-tokoh komik Marvel tina Marvel Entertainment.[1]

Tempat jeung Wahana Kaulinan[édit | édit sumber]

Studio Central
  • Trans City Théater
  • Yamaha Racing Coaster
  • Giant Swing
  • 4D Simulator
  • Vertigo
  • Transcar Racing
  • Bolang Adventure
  • Trans Broadcast muséum
  • Trans Science Center
  • Trans Movie Magic
The Lost City
  • Jelajah
  • Kong Climb
  • Sky Pirates
  • Amphithéater
  • Black Héart's Pirate Ship
Magic Corner
  • Negeri Raksasa
  • Dragon Raiders
  • pulo Liliput
  • Dunia Lain
  • Special Effect Action
Dahareun jeung inuman
  • The Coffee Béan & téa Léaf
  • Baskin Robbins
  • Corvette Diner
  • Studio Kuring
  • Studio Mie
  • Studio Stéak
Trans Studio Store

Tikét Asup[édit | édit sumber]

Harga tiket asup Trans Studio Bandung nyaéta:

  • Senén nepi ka Jumat : Rp. 150.000,- ( Seratus lima puluh ribu rupiah )[3]
  • Sabtu nepi ka Minggu atawa poé Libur : Rp. 200.000,- ( Dua ratus ribu rupiah )[3]

Tambahan Rp. 200.000,- ( Dua ratus ribu rupiah ) pikeun VIP Pass, lamun urang hayang langsung asup teu kudu ngantri.[3] Tikét ieu berlaku pikeun sakabéh wahana jeung euweuh watesna rék sabaraha kali naék kana wahana.[3] Tikét asup Trans Studio maké kartu Mega Cash, harga kartu nyaéta Rp. 10.000,-.[3] Kartu Mega Cash bisa dipaké pikeun transaksi disakabéh outlet di jero Trans Studio Theme Park.[3]

Catetan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n Trans Studio Bandung, Wahana Rekreasi Indoor Terbesar Di Dunia (Dicutat tanggal 21 November 2011)
  2. a b c Trans Studio Bandung (Dicutat tanggal 21 November 2011)
  3. a b c d e f Trans Studio Bandung The Holidays Just Got Better (ed) (Dicutat tanggal 21 November 2011)