Tangkal

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Tree)
Luncat ka: pituduh, paluruh
Tangkal oak di Denmark

Tangkal nyaéta méh sakabéh nu jaradi dina taneuh, iwal ti bangsa supa, jukut jeung sakur nu jadina ngarambat dina taneuh.


Nulis.jpg