Tangkal

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Tree)
Jump to navigation Jump to search
Tangkal oak di Denmark

Tangkal nyaéta méh sakabéh nu jaradi dina taneuh, iwal ti bangsa supa, jukut jeung sakur nu jadina ngarambat dina taneuh.


Nulis.jpg