Triarona Kusuma

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Triarona Kusuma
AliranPop
PacabakanPenyanyi, Penari, Pemeran
Alat musikVokal
Taun aktip2014 - 2016
LébelJKT48 Project (2014 - 2016)

Triarona Kusuma (gumelar di Jakarta, 6 Désémber 1996; umur 24 taun) atanapi anu biasa dikenal ku Tya mangrupi mantan anggota JKT48 generasi katilu ti Jakarta, anjeunna anggota JKT48 dina 15 Maret 2014, dugi ka 1 Pebruari 2016. Tya pensiunan ti JKT48 kusabab salami 2 taun anjeunna salamet di JKT48 tampa migaduh tim mana waé, sareng museurkeun atikanna. Tétéla, Tya téh misan Farin.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg