Trusmi Wétan, Weru, Cirebon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Désa  Trusmi Wétan
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cirebon
Kacamatan Weru

Trusmi Wétan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Weru, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg