Tuhembuasi, Sogae'adu, Nias

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tuhembuasi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias
KacamatanSogae'adu

Tuhembuasi nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sogae'adu, Kabupatén Nias, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Sogae'adu, Nias


Gnome-home.svg