Ujung Pasir, Kluet Selatan, Aceh Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Ujung Pasir
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanKluet Selatan

Ujung Pasir nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Kluet Selatan, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Kluet Selatan, Aceh Selatan