Wanasari, Suradé, Sukabumi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi


Désa  Wanasari

Peta lokasi Wanasari
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sukabumi
Kacamatan Suradé
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Wanasari nyaéta salasahiji désa di kacamatan Suradé, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg