Warnajati, Cibadak, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Warnajati
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanCibadak
Pamaréntahan
 • Nami KuwuHelmi

Warnajati nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibadak, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg