Wikipedia:Gambar petingan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Gambar petingan
Gambar petingan téh minangka gambar-gambar ti Wikipédia atawa Wikimedia Commons anu dianggap hadé ku para éditor Wikipédia. Saméméh dibéréndélkeun di dieu, sakuduna éta gambar-gambar téh diulas di Wikipedia:Calon gambar petingan, naha eusina geus lengkep, nétral, tur bener, luyu jeung sarat-sarat gambar petingan.

Kétang, aturan kitu téh jaga mun Wikipédia Sunda mutuna geus hadé. Saayeunaeun, ampir sakabéh gambar anu dipilih téh asalna ti Commons, da ti Wikipédia Sunda sorangan mah can loba nu ngirim gambar. Saméméh ngaronjat ka pasaratan kawas gambar petingan di Wikipédia lianna, pikeun saheulaanan mah urang perlu milih saminggu sagambar pikeun diputer midang di Tepas saban minggu. Sugan pareng, ké diputerna leuwih kerep. Misalna gambar petinganana robah unggal poè. Anapon anu dipilih, utamana gambar anu geus asup kana kategori petingan di Commons.

Gambar petingan munggaran midang bulan April 2007, ku kituna béréndélan nu geus kaeusian di handap téh midang ti bulan April. Méméh bulan éta mah dikosongkeun kénéh.

Gambar petingan
2007 2008
2009 2010
2011 2012
2013 2014
2015 2016
2017 2018
2019 2020
Nurutkeun topik
Usulan

Gambar petingan:

Cartella verde.jpg
Gambar petingan
minggu ka-47 taun 2018
   
ngakutan walirang di kawah Ijén, Jawa Wétan
Pagawé keur ngakutan walirang di Kawah Ijén, Jawa Wétan. Ieu poto némbongkeun pibahyaeun anu sapopoé disanghareupan ku para pagawé anu tanpa alat salindung awak. Haseup anu mabek di sakuriling pagawé loba ngandung hidrogén sulfida jeung walirang dioksida.
Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...


Gambar petingan saméméhna[édit sumber]