Wikipedia:Gambar petingan/Daptar Gambar petingan 2013

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Daptar Gambar petingan nu kapilih dina taun 2013:

Citakan:Gambar petingan/1 2013

Citakan:Gambar petingan/2 2013

Citakan:Gambar petingan/3 2013

Citakan:Gambar petingan/4 2013

Citakan:Gambar petingan/5 2013

Karéta listrik di stasion Pont de Fusta di Valénsia, 1987.
Karéta listrik di stasion Pont de Fusta di Valénsia, Spanyol, 1987.

Sumber: Wikimedia Commons

Citakan:Gambar petingan/7 2013

Citakan:Gambar petingan/8 2013

Pasukan di deukeutna Hougoumont nalika réka ulang Patempuran Waterloo, Juni 2011, Waterloo, Bélgia.
Pasukan di deukeutna Hougoumont nalika réka ulang Patempuran Waterloo, Juni 2011, Waterloo, Bélgia.

Sumber: Wikimedia Commons

Grimsvötn di glétser Vatnajökull, Islandia, 1972.
Grimsvötn di glétser Vatnajökull, Islandia, 1972.

Sumber: Wikimedia Commons

Istana gubernur jéndral di Buitenzorg (Bogor), dipoto kirang langkung dina warsih 1885.
Istana gubernur jéndral di Buitenzorg (Bogor), dipoto kirang langkung dina warsih 1885.

Sumber: Wikimedia Commons

Uprising-mt papandayan 01.jpg
Gunung Papandayan, Garut, 2012.

Sumber: Wikimedia Commons

Hiji délman keur ngaliwat di deukeutna hiji taksi nu tiguling dina Caah Jakarta 2007.
Hiji délman keur ngaliwat di deukeutna hiji taksi nu tiguling dina Caah Jakarta 2007.

Sumber: Wikimedia Commons

Karéta di Jalur Empire Builder keur meuntasan Sasak Two Medicine di Glacier Wétan, Montana, Amérika Sarikat.
Karéta di Jalur Empire Builder keur meuntasan Sasak Two Medicine di Glacier Wétan, Montana, Amérika Sarikat.

Sumber: Wikimedia Commons

Haliaeetus albicilla
Heulang buntut bodas di Svolvaer, Norwégia.

Sumber: Wikimedia Commons

Pulo Qeshm di Selat Hormuz, Iran
Pulo Qeshm di Selat Hormuz, Iran. Gabungan tina dua poto 'Enhanced Thematic Mapper' ti satelit Landsat 7 NASA.

Sumber: Wikimedia Commons

Curculio occidentis
Serangga Curculio occidentis, dina tangkal Oak di Knowland Park, Oakland, California.

Sumber: Wikimedia Commons

Zygoballus rufipes
Lancah Zygoballus rufipes bikang dina daun, Laurens County, Karolina Kidul, AS.

Sumber: Wikimedia Commons

Diceros bicornis
Badak di Taman Nasional Etosha, Namibia.

Sumber: Wikimedia Commons

Poto saurang pajabat pamaréntahan Éropa jeung pribumi di Solok, Sumatra. Poto dipotrét satacan 1929.
Poto saurang pajabat pamaréntahan Éropa jeung pribumi di Solok, Sumatra. Poto dipotrét satacan 1929.

Sumber: Wikimedia Commons

Sasak Vasco da Gama, Lisbon, Portugal.
Sasak Vasco da Gama, Lisbon, Portugal.

Sumber: Wikimedia Commons

Terminal utama Bandar Udara Internasional Washington Dulles di Virginia, Amérika Sarikat.
Terminal utama Bandar Udara Internasional Washington Dulles di Virginia, Amérika Sarikat.

Sumber: Wikimedia Commons

Tilu wanoja ti Long Djenau nyandak dayung dina lalampahan ka tempat tatanén di Samarinda, Kalimantan Wétan. Dipoto taun 1925.
Tilu wanoja ti Long Djenau nyandak dayung dina lalampahan ka tempat tatanén di Samarinda, Kalimantan Wétan. Dipoto taun 1925.

Sumber: Wikimedia Commons

Pagunungan Nyenchen Tanglha.
Pagunungan Nyenchen Tanglha, dipoto ti karéta Beijing-Lhasa.

Sumber: Wikimedia Commons

Basisir di deukeut Talaga Sijung, Koréa Kalér.
Basisir di deukeut Talaga Sijung, Koréa Kalér.

Sumber: Wikimedia Commons

Pangamén biola di Djemaa el Fna, Marakés.
Pangamén biola di alun-alun Djemaa el Fna, Marakés, Maroko.

Sumber: Wikimedia Commons

Pesawat Boeing 747 SCA jeung Pesawat Ulang-Alik Atlantis.
Pesawat Boeing 747 SCA jeung Pesawat Ulang-Alik Atlantis.
Sumber: Wikimedia Commons

Gunung Matterhorn, Pagunungan Alpen, Éropa
Gunung Matterhorn, salah sahiji gunung di Pagunungan Alpen, Éropa.
Sumber: Wikimedia Commons

Mercusuar di Puerto de la Cruz, Tenerife, Kapuloan Kanaria, Spanyol.
Mercusuar di Puerto de la Cruz, Tenerife, Kapuloan Kanaria, Spanyol.
Sumber: Wikimedia Commons

Ilustrasi Planét Formalhaut b anu ngorbit béntang Formalhaut.
Ilustrasi planét Formalhaut b anu ngorbit béntang Formalhaut.

Sumber: Wikimedia Commons

Bandar Udara Internasional Paro, Butan.
Bandar Udara Internasional Paro, Butan.

Sumber: Wikimedia Commons

Basisir Papagayo, Lanzarote, Kapuloan Kanaria (Spanyol)
Basisir Papagayo, Lanzarote, Kapuloan Kanaria (Spanyol).

Sumber: Wikimedia Commons

Féstival Balon Udara Internasional Leon, 2012.
Féstival Balon Udara Internasional Leon, 2012.

Sumber: Wikimedia Commons

Nébula Karina.
Nébula Karina.

Sumber: Wikimedia Commons

Situ Millstätter.

Situ Millstätter, Austria.

Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...
Diagram spéktrum gelombang éléktromagnétik jeung cicirénna.

Diagram spéktrum gelombang éléktromagnétik jeung cicirénna.

Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...
Maén catur di Jardin du Luxembourg, Paris.

Maén catur di Jardin du Luxembourg, Paris.

Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...
Manuk Puffin (Fratercula arctica) di Látrabjarg, Islandia.

Manuk Puffin (Fratercula arctica) di Látrabjarg, Islandia.

Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...
Kuil Déwa Angin di Situs Maya Tulum, Quintana Roo, Méksiko.

Kuil Déwa Angin di Situs Maya Tulum, Quintana Roo, Méksiko.

Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...
Istana Menshikov di Saint Petersburg, Rusia.

Istana Menshikov di Saint Petersburg, Rusia.

Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...
Impala bikang, Taman Nasional Mikumi, Tanzania.

Impala bikang di Taman Nasional Mikumi, Tanzania.

Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...
Sasak "Mintarder Ruhrtalbrücke" di Mülheim an der Ruhr mangrupa sasak di Lebak Ruhr nu ngahubungkeun kota Düsseldorf jeung Essen maké jalan tol.
Sasak "Mintarder Ruhrtalbrücke" di Mülheim an der Ruhr mangrupa sasak di Lebak Ruhr nu ngahubungkeun kota Düsseldorf jeung Essen maké jalan tol.
(ukuran asli 2.904 × 1.923 piksel, 3,97 MB)


Arsip Gambar Petingan
« Impala bikang di Mikumi, Tanzania

Beunang: Tuxyso
Lisénsi: CC-BY-SA-3.0

Pamandangan 360° ti puncak Gunung St. Helena.
Pamandangan 360° ti puncak Gunung St. Helena.
(ukuran asli 25.000 × 4.767 piksel, 26,2 MB)


Arsip Gambar Petingan
« Sasak "Mintarder Ruhrtalbrücke"

Beunang: Gregg M. Erickson, diédit ku Farwestern
Lisénsi: CC-by-3.0

Gambaran seniman kana liang hideung jeung béntang anu silih ngorbit di galaksi NGC 300.
Gambaran seniman kana liang hideung jeung béntang anu silih ngorbit di galaksi NGC 300.
(ukuran asli 5.000 × 3.750 piksel, 2,31 MB)


Arsip Gambar Petingan
« Pamandangan 360° ti puncak Gunung St. Helena.

Beunang: L. Calçada, M. Kornmesser (Obsérvatorium Éropa Kidul)
Lisénsi: CC-A-3.0

Musieum Fatahillah di Jakarta, baréto minangka kantor jeung padumukan Gubernur Jéndral VOC.
Musieum Fatahillah di Jakarta, baréto minangka kantor jeung padumukan Gubernur Jéndral VOC.
(ukuran asli 2.816 × 1.554 piksel, 1,26 MB)


Arsip Gambar Petingan
« Liang hideung di galaksi NGC 300.

Beunang: Gunawan Kartapranata
Lisénsi: CC-A-SA 3.0 Unported, 2.5 Génerik, 2.0 Génerik, jeung 1.0 Génerik. jeung LDB GNU 1.2 atanapi nu sanggeusna

Istana Himeji di Himeji, Préféktur Hyogo, Jepang.
Istana Himeji di Himeji, Préféktur Hyogo, Jepang.
(ukuran asli 2.592 × 1.944 piksel, 1,32 MB)


Arsip Gambar Petingan
« Musieum Fatahillah.

Beunang: Bernard Gagnon
Lisénsi: CC-A-SA 3.0 Unported, 2.5 Génerik, 2.0 Génerik, jeung 1.0 Génerik. jeung LDB GNU 1.2 atanapi nu sanggeusna

Walungan Oka di Konstantinovo, Ryazan, Rusia

Walungan Oka di Konstantinovo, Ryazan, Rusia.

Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...
Urang Sahrawi keur méntaskeun fantasia di Parayaan Tan-Tan, Maroko.

Urang Sahrawi keur méntaskeun fantasia di Parayaan Tan-Tan, Maroko.

Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...
Situ Kucherla di Pagunungan Amur.

Situ Kucherla di Pagunungan Amur.

Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...
Gondéwa laut di Victoria, Australia.

Hiji gondéwa laut di Victoria, Australia.

Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...
Lodaya Amur di Kebon Sasatoan Münster.

Lodaya Amur di Kebon Sasatoan Münster.

Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...
Sasak Khabarovsk meuntasan Walungan Amur, Rusia.

Sasak Khabarovsk meuntasan Walungan Amur, Rusia.

Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...