Wikipedia:Gambar petingan/Daptar Gambar petingan 2019

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Daptar Gambar petingan nu kapilih dina taun 2019:

Téko perunggu ti jaman Wangsa Han abad ka-2/3 di Viét Nam
Téko perunggu ti Viét Nam ti abad ka-2 nepi ka abad ka-3 jaman Wangsa Han. Koléksi seni Asia di Musieum Seni Métropolitan di New York.
Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...
Mirkat, Taman Nasional Makgadikgadi Pans, Botswana
Mirkat (Suricata suricatta), Taman Nasional Makgadikgadi Pans, Botswana.
Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...
Londok Calumma crypticum jalu ti Madagaskar
Londok Calumma crypticum jalu, Taman Nasional Ranomafana, Madagaskar
Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...
Manuk robin Madagaskar, Taman Nasional Montagne d’Ambre, Madagaskar
Manuk robin Madagaskar (Copsychus albospecularis pica) bikang, Taman Nasional Montagne d’Ambre, Madagaskar
Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...
Papatong Libellula depressa, jalu
Papatong Libellula depressa, jalu. Dipoto di hiji situ di Rimbach, Hesse, Jérman.
Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...
Mont Blanc (Gunung Bodas) ditempo ti Les Arcs 1950
Mont Blanc (Gunung Bodas) ditempo ti Les Arcs 1950
Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...
Bango (Ephippiorhynchus senegalensis) di Délta Okavango, Botswana
Bango (Ephippiorhynchus senegalensis), Délta Okavango, Botswana.
Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...
Supa Piptoporus betulinus dina tangkal kai
Supa Piptoporus betulinus dina tangkal kai.
Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...
Gunung Salak ditempo ti Dramaga, Bogor
Gunung Salak katempo ti jalan ti Bogor ka Dramaga, ilustrasi tina buku Neerlands-Oost-Indie pedalan 1859)
Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...
Pirit (eemasan)
Pirit (eemasan). Diaméter pangpanjangna ieu spésimén 52 miliméter.
Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...
Simeut Metrioptera roeselii diluta jalu
Simeut Metrioptera roeselii diluta jalu, Finemere Wood, Oxfordshire.
Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...
Imah panggung sisi Don Khon, Laos
Imah panggung di sisi Don Khon, isuk-isuk ditempo ti Don Det (Si Phan Don, Laos).
Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...
Daun Alchemilla mollis kahujanan
Daun Alchemilla mollis kahujanan.
Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...
Kukupu Aglais io di Jérman
Kukupu 'Merak Éropah' - Aglais io. Dipoto ku Vogelstangsee di Mannheim-Vogelstang, Jérman.
Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...
Kembang anggrék bodas
Kultivar Phalaenopsis (anggrék) bodas
Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...
Kembang anggrék bodas
Kultivar Phalaenopsis (anggrék) bodas
Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...
Torowongan antara Waltensburg/Vuorz jeung Breil/Brigels
Torowongan di jalan antara Waltensburg/Vuorz jeung Breil/Brigels.
Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...


{{{tulisan2}}}
"The Wings" karya Studia Libeskind, patung jeung instalasi cahaya nu diadegkeun taun 2016 keur cabang Siemens nu anyar dijieun di Munich, Jerman.
Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...


{{{tulisan2}}}
"The Wings" karya Studia Libeskind, patung jeung instalasi cahaya nu diadegkeun taun 2016 keur cabang Siemens nu anyar dijieun di Munich, Jerman.
Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...
{{{tulisan2}}}
Kulah di basisir Les Aresquiers di Frontignan, Prancis.
Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...


{{{tulisan2}}}
Kedok Tapirapé
Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...


Gymnopilus viridans di Fort Flagler State Park
Supa Gymnopilus viridans di Fort Flagler State Park.
Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...

2016 Falcon 9 at Vandenberg Air Force Base.jpg

ET Afar asv2018-01 img36 Dallol.jpg

Mountain gorilla (Gorilla beringei beringei) yawn.jpg

Cape Skink Flowers.jpg