Wikipedia:Keur lumangsung/30 Séptémber 2006 (Saptu)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
30 Séptémber 2006 (Saptu) édit jujutan awaskeuneun
  • Bom ngabeledug di Poso deukeuteun SMUN3 jeung tempat ibadah, jam 1:30 WITa. Tacan kanyahoan sabaraha urang korbanna (detik)