Wikipedia:Keur lumangsung/Tatar Sunda

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Arjuna Wayang.jpg
Lambang Jabar.jpg
Wilujeng sumping di kaca warta nu keur lumangsung
Diantos pisan kontribusina
Wanci: 04.27 UTC  |  Titimangsa: 21 Nopémber
Wanci di sakuliah dunya (DST adjusted):   Kairo: +3
Frankfurt: +2   Hong Kong: +8   Johannesburg: +2
London: +1   Melbourne: +11   Mexico City: -6
Moscow: +4   New Delhi: +5.5   New York: -4
Rio de Janeiro: -3   Singapura: +8   Tokyo: +9
Vancouver: -7   Wellington: +12
< Nopémber 2007 >
M S S R K J S
1 1 2 3 4 5 6
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
édit kotak
Nu keur lumangsung, lianna
Sakuliah Dunya - Él-Téh - Olahraga
Keur lumangsung dumasar wewengkon
Tempo ogé: Wartawiki

Keur lumangsung[édit sumber]

Rarancang ka hareup[édit sumber]

Pupus[édit sumber]

sakaligus ahli sajarah Sunda

Pamilu nu rék lumangsung[édit sumber]

Hasil Pamilu[édit sumber]

  • 23 April: pasangan Ha kapilih

dina pilgub Jabar

Konflik[édit sumber]

Poé libur[édit sumber]

Kaca nu patali[édit sumber]

Kotak ieu: awaskeunsawalaédit
 
Warta

 27 Agustus 2007 (Senén)

  • Leuwih ti sapuluh rébu sivitas akademika Unpad meupeuskeun rékor maén angklung ku midangkeun sababaraha tembang sacara instruméntal. (okezone) (detik)

 25 Juli 2007 (Rebo)

 23 Juli 2007 (Senén)

 22 Juli 2007 (Minggu)

 19 Juli 2007 (Kemis)

 18 Juli 2007 (Rebo)

 17 Juli 2007 (Salasa)

  • Kompleks pakantoran Pemkab Garut, ti isuk mula, dicicingan ku massa nu nungtut Bupati Garut Agus Supriadi pikeun mundur tina jabatannana paling telat dina waktu dua poe. (PR)
 Kotak ieu: temposawalaédit 
 
Nu geus kaliwat per bulanna
 
Kumpulan warta jeung sumber