Wikipedia:Kotrétan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Wilujeung Sumping di kaca Kotrétan Wikipédia.

Keur pamaké anyar nu hayang nempo deui pesen wilujeng sumping, klik di dieu.
(Perhatosan: Éditan di kaca ieu henteu permanén. Ku sabab sipatna minangka kaca uji coba, kuncén bisa mupus hasil uji coba dina kaca ieu iraha waé)


Kotrétan

Desa Pancaksuji mangrupa salah sahiji desa "Pamekaran" ti Desa Bongas Kulon Kecamatan Sumberjaya Kabupaten Majalengka. Minangka desa munggaran ieu desa teh dimekarkeun dina tahun 2013 kalawan dipupuhuan ku Kuwu Surta nepi ka periode tahun 2018.

Desa Siaga[édit sumber]

Desa siaga nya eta desa anu geus diap sadia kana sagala hal...