Wikipedia:Wiki Sabanda/Katangtuan maén

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Émbaran Katangtuan Cara miluan Tugas Kaca Klaim Béwara Pitulung Sawala

Alur Permainan Wiki Sabanda

Waktu lumangsung

Jangka waktu ieu sayembara Wiki Sabanda téh 30 bulan (2,5 taun) dimimitian ti tanggal 28 September 2014 nepi ka Pébruari 2017.

Pamilon

Sarat pamilon:

  1. Boga akun Wikipédia Basa Sunda
  2. Boga profil akun Wikipedia Basa Sunda (Sakurang-kurangna aya ngaran lengkep, pedaran singget ngeunaan diri pribadi & foto)
  3. Boga akun email aktif
  4. Boga nomer telepon aktif (HP) nu angger.
  5. Daptar jadi pamilon Wiki Sabanda.

Sistem Sayembara

  1. Migawé tugas undakan
    • Pamilon kudu migawé tugas anu disadiakeun dina unggal undakan.
    • Unggal undakan miboga tugas anu béda-béda.
  2. Ngalaporkeun hasil pagawéan
    • Pamilon ngalaporkeun (klaim) hasil artikel anu dijieunna dina unggal undakan kana kaca klaim keur dipariksa ku panitia.
    • Ngalaporkeun (klaim) artikel bisa ditungtut.
    • Nyieun artikel bisa ditungtut bari nyéngcéléngan keur ngalengkepan tugas undak satuluyna.
    • Artikel bisa diklaim upama geus nincak kana undakan nu tangtu.
    • Artikel anu geus diklaim dina undak saméméhna teu bisa diklaim deui dina undak satuluyna.
  3. Meunang hadiah
    • Pamilon anu geus lulus dina hiji undakan, bakal langsung meunang hadiah undak.
    • Pikeun meunangkeun hadiah utama (laptop) pamilon kudu ngaliwatan 10 undakan.
    • Anjeun kudu paheula-heula meunangkeun hadiahna, lantaran hadiah diwatesanan.
    • Beuki gancang lulus undakan, beuki gancang meunang hadiah utama.