Wikipedia:Wiki Sabanda/Tugas Undak2

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tugas[édit sumber]

  1. Nyieun 10 artikel anyar.
    katangtuan artikel:
    • Judul artikel anu rék dijieun meunang tina ideu sorangan, atawa milih topik tina daptar anu disadiakeun dina daptar judul.
    • sakurang-kurangna 5 kalimah kalawan boga rujukan dina unggal ahir kalimahna.
    • Sumber rujukan anu dipaké sakurang-kurangna dua sumber.
    • Artikel anu geus boga katégori anu bener
    • Artikel geus ditambahan wikifikasi
    • Artikel geus ditambahan interwiki
  2. Ngoméntaran 5 artikel anu ditulis ku batur & ngritik kakurangan tina éta artikel.
  3. Ngalaporkeun hasil tulisanana kana Kaca Klaim Undak 2

Hadiah[édit sumber]

Buku Sastra Sunda (Novel/kumpulan carita pndok)