Wikipedia:Wiki Sabanda II/daptar judul/D

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Perhatosan!

Daptar judul anu disadiakeun dina ieu kaca téh béréndélan éntri/judul anu aya di Ensiklopedi Indonesia wedalan IBVH, anu tangtuna maké basa Indonésia, ku kituna bakal aya judul anu pagedrug atawa geus aya dina basa Sundana. Upama manggihan judul anu geus ditulis vérsi basa Sundana, mangka artikel teu kudu dijieun, sarta teu asup itungan tulisan anu dipikabutuh. Pikeun nyingkahan pagawéan anu ganda (nulis artikel anu geus aya), leuwih hadé pariksa heula judul tulisan anu dipidangkeun dina ieu kaca kalawan versi basa Sundana.

Misalna: ular geus aya dina oray, jadi teu kudu ditulis deui dina artikel ular.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z




  1. Deviaton Donjugee
  2. Devisa
  3. Devon
  4. Devosi
  5. Dewa
  6. Dewan
  7. Dewan Bahasa
  8. Dewan Bahasa dan Pustaka
  9. Dewan Gereja-Gereja di Indonesia
  10. Dewan Kabinet
  11. Dewan Keamanan
  12. Dewan Kesenian Jakarta
  13. Dewan Masyarakat
  14. Dewan Menteri
  15. Dewan Pembimbing Keluarga Berencana Nasional
  16. Dewan Pertimbangan Agung
  17. Dewan Perwakilan Rakyat atau Parlemen
  18. Dewan Rakyat
  19. Dewantara, Ki Hadjar
  20. Dewantara, Nyi Hadjar
  21. Dewa Pembawa Adat
  22. Dewa Penipu
  23. Dewar, Bejana
  24. Dewar, Sir James
  25. Dewa Rishi Agastya
  26. Dewasa
  27. Dewa Tuhan
  28. Dewa Yadnya
  29. Dewey, John
  30. Dewey, Melvil
  31. Dewi Durga
  32. Dewi Sartika, Raden
  33. Dewi Sartika, Yayasan Jantung Indonesia
  34. Dhalhar, Moh. Djamiat
  35. Dhalia
  36. Dhammapada
  37. Dhananjana
  38. Dharannindrawarman
  39. Dharma
  40. Dharmacakra
  41. Dharmadji Sosropuro
  42. Dharmapala
  43. Dharma Pertiwi
  44. Dharmaprasada Uttunggadewi
  45. Dharmaraja
  46. Dharmasastra
  47. Dharmasyastra
  48. Dharmasyraya
  49. Dharmawangsa
  50. Dharmawangsawadhana

  1. Dix, Otto
  2. DIY
  3. Diya, I Wayan
  4. DJajabaja
  5. Djajadiningrat, Prof. Dr. Pangeran Ario Husein
  6. Djajanegara
  7. Djaka Tingkir
  8. Djamaluddin Al-Afghani, Sayid Muhammad bin Safdat
  9. Djamaluddin Malik
  10. Djamaludin Gelar Datuk Marajom Sutan
  11. Djami, Mulia Nur ad-Din 'Abd ar-Rahman
  12. Djawa Hoko Kai
  13. Djawoto
  14. Djaya, Agus
  15. Djibouti
  16. Djohan A. Nasution
  17. Djojodiguna S.H., Prof. Mohammad Muchsin
  18. Djojodihardjo, Mr. Raden SOemarto
  19. Djojohadijoesoemo, Margono, Jandjeng Raden Tumenggung
  20. Djojohadikusumo, Sumitro Prof. Dr.
  21. Djojomihardjo, Sunardi
  22. Djojopoespito, Soegondo
  23. Djojopuspito, Suwarsih
  24. Djoko Damono, Supardi
  25. Djokomono alias Tirtohadisoerjo, Raden Mas
  26. Djoanda Kartawidjaja, Ir. Haji Raden
  27. DKI Jaya
  28. DKJ
  29. DNA
  30. Dnepr; Dnyepr
  31. Doa
  32. Doangang
  33. Dobbenburh, Aart van
  34. Dobo
  35. Dobu
  36. Docters van Leeuwen, W.M
  37. Doesburg, Theo van
  38. Dogdog
  39. Doger
  40. Dogma
  41. Dogmatik
  42. Dogol
  43. Dohnanyi, Ernst von
  44. Dokter Gigi
  45. Dokter Hewan
  46. Doktrin Drago
  47. Dokumen
  48. Dokumentasi
  49. Dokuritsu Zyunbi Tyoosakai
  50. Dolar