Fisher's linear discriminator

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Dipublikasi ku Ronald Fisher taun 1936 dina "The Use of Multiple Measures in Taxonomic Problems".


Nulis.jpg