Wikipedia:Pitulung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Wikipedia help.png

Wilujeng sumping! Ieu kaca mere Pitulung ngeunaan hal anu sering ditanyakeun dina Wikipedia. Keur ngamimitian, pék klik baé tutumbu anu ku Anjeun pikabutuh di handap ieu, atawa paké fitur panyungsian anu disadiakeun di lebah katuhu.

Kuring butuh informasi ngeunaan panyungsian

Kaca sawala jeung Ngeunaan Wikipedia anu eusina informasi umum ngeunaan Wikipedia.

Dina unggal kaca disadiakeun kotak pikeun nyungsi, perenahna di juru luhur lebah katuhu. Anjeun kari ngetik naon baé anu rék ditéangan jeung neken tombol Enter. Tingali kaca panyungsian sangkan leuwih jéntré.

Tingali ogé kaca bantahan pikeun informasi ngeunaan ambahan jeung kawatesna Wikipedia.

Kuring hayang ngédit di Wikipedia

Méré kontribusi di Wikipedia téh gampang pisan: tingali kumaha carana ngédit kaca atawa méré kontribusi di Wikipedia. Kaca kumpulan kode paréntah bakal mantuan Anjeun pikeun nginget kode-kode anu biasa dipaké di Wikipedia. Anjeun bisa nyobaan pikeun ngédit dina kaca kotrétan

Ulah asa-asa pikeun ngédit artikel! Lamun Anjeun boga hubungan jeung subjek dina artikel, mangga tingali pituduh ngeunaan konflik kapentingan.

Lamun Anjeun néangan tempat pikeun mantuan, portal komunitas téh jawabanana.

Kuring hayang ngalaporkeun masalah ngeunaan artikel

Lamun Anjeun boga masalah kana artikel ngeunaan diri Anjeun, anggota kulawarga, babaturan atawa sobat dalit, mangga kontak kuncén Wikipedia.

Lamun Anjeun ningali hiji kasalahan dina artikel, Anjeun bisa ngomékeun ku sorangan sacara langsung, ku cara ngaklik tombol "Édit" atawa "Sunting sumber" anu perenahna di bagian kaca pangluhurna.

Lamun Anjeun ngarasa cangcaya keur ngédit kaca, mangga kirimkeun patalékan kana kaca obrolan anu aya dina éta artikel. Ieu bakal mancing perhatian para pamaké séjénna pikeun madungdengkeun jeung ngaréngsékeun masalah babarengan.


Kuring hayang nyieun artikel anyar

Tingali Artikel munggaran Anjeun, tuluy tingali Pituduh nyieun artikel pikeun nulungan Anjeun dina nyieun artikel.

Waktu Anjeun geus nyieun artikel, tingali pituduh keur nulis artikel anu leuwih hadé.


Kuring boga patalékan

Lamun fitur panyungsi Wikipedia teu bisa nulungan ngajawab pananya Anjeun (misalna patalékan saperti "Nagara mana anu boga jumlah pangeusi panglobana?"), cobaan baé ngontak Wikipediawan jeung maranéhna sabisa-bisa bakal ngajawab patalékan Anjeun.


Kuring bingung

Patalékan anu mindeng diajukeun aya dina kaca sawala.

Anjeun bisa ngajukeun pananya ka Panglawungan. Wikipedian bakal sagancangna ngajawab pananya Anjeun.


Kuring hayang nyungsi pitulung anu leuwih husus

  • Paké fitur panyungsian anu disadiakeun di juru katuhu ieu kaca.
  • Keur néangan pitulungan anu leuwih lengkep, mangga tingali Pitulung:Eusi/Sungsi.

Panyungsi Tambahan

Sungsi di Sawala
Sungsi di Panglawungan