Wikipedia:Bantahan umum

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Bantahan umum - Migunakeun Wikipédia, résiko tanggung nyalira! - Wikipédia teu méré naséhat médis - Wikipédia teu méré pamanggih hukum - Wikipédia ngandung bahan nu teu nyugemakeun

WIKIPÉDIA TEU NGAJAMIN EUSI NU SOHÉH

Wikipédia ngarupakeun énsiklopédi eusi-muka (open-content) online, nu ngandung harti, hiji gempungan sukaréla nu ngembangkeun hiji sumberdaya umum pangaweruh urang. Strukturna ngabisakeun sing saha baé nu miboga sambungan Internét sarta panyaksrak World Wide Web pikeun ngarobah eusi nu kapanggih di dieu. Kusabab kitu, perlu kauninga yén nu aya di dieu teu merlukeun diulas ku para profésional husus nu mémang kaweruhna dipikabutuh pikeun nyadiakeun béja ngeunaan naon baé na Wikipédia kalawan lengkep, akurat, sarta bisa dipercaya.

Sadaya ieu teu ngandung harti yén anjeun moal manggih béja nu boga ajén sarta akurat na Wikipédia, tapi ogé, mugia kauninga yén Wikipedia TEU BISA ngajamin, dina jalan naon baé, sohéhna béja nu kapanggih di dieu. Eusina bisa cikénéh pisan robah, diruksak, atawa diganggu ku jalma séjén nu pamanggihna teu saluyu jeung jihat pangaweruh dina widang husus nu kabeneran keur dipaluruh ku anjeun. Urang keur ngusahakeun cara pikeun milih sarta nyatujuan vérsi artikel nu bisa leuwih dipercaya, tapi tetep tanpa jaminan. Nu pangdeukeutna tina usaha ieu nyaéta ku ayana prosés Wikipedia:Featured articles, tapi artikel nu éta gé bisa waé robah pas pisan méméh anjeun muka.

Teu saurang ogé ti antara panulis, kontributor, sponsor, administrator, sysop, atawa singsaha waé nu patali jeung Wikipédia ku cara naon baé tanggung jawab kana némbonganana béja nu teu bener atawa fitnah atawa pamakéan anjeun kana béja nu dikandung na atawa numbu ti kaca wéb ieu.

Mangga sakséni yén anjeun ngartos yén sagala béja nu aya di dieu disadiakeun kalawan bébas tur haratis, sarta yén teu aya perjangjian atawa kontrak naon ogé anu dijieun antara anjeun jeung pamilik atawa pamaké situs ieu, pamilik server tempatna disimpen, pribadi kontributor Wikipédia, administrator proyék mana baé, sysop atawa singsaha baé nu ku jalan mana baé patali jeung proyék ieu atawa subyék proyék sister projects subject to your claims against them directly. You are being granted a limited license to copy anything from this site; it does not create or imply any contractual or extracontractual liability on the part of Wikipedia or any of its agents, members, organizers or other users.

Any of the trademarks, service marks, collective marks, design rights, personality rights or similar rights that are mentioned, used or cited in the articles of the Wikipedia encyclopedia are the property of their respective owners. Their use here does not imply that you may use them for any other purpose other than for the same or a similar informational use as contemplated by the original authors of these Wikipedia articles under the GFDL licensing scheme. Unless otherwise stated Wikipedia and Wikimedia sites are neither endorsed nor affiliated with any of the holders of any such rights and as such Wikipedia can not grant any rights to use any otherwise protected materials. Your use of any such or similar incorporeal property is at your own risk.

Please note that that the information found here may be in violation of the laws of the country or jurisdiction from where you are viewing this information. Wikipedia does not encourage the violation of any laws, but as this information is stored on a server in the State of Florida in the United States of America, it is being maintained in reference to the protections afforded to all under the United States Constitution's First Amendment and under the principles of the Universal Declaration of Human Rights of the United Nations. The laws in your country may not recognize as broad a protection of free speech as the laws of the United States or the principles under the UN Charter, and as such, Wikipedia cannot be responsible for any potential violations of such laws should you link to this domain or use any of the information contained herein in anyway whatsoever.

Lamun anjeun perlu saran husus (contona, médis, hukum, finansial, atawa manajemén résiko) mangga geura panggihan profesional anu geus meunang idin atawa ngarti di widangna di wilayah éta. Baca Wikipedia:Bantahan résiko, Wikipedia:Bantahan médis, jeung Wikipedia:Bantahan hukum pikeun bantahan nu leuwih husus.
Wikipédia is not uniformly peer reviewed; while readers may correct errors or remove erroneous suggestions they have no legal duty to do so and thus all information read here is without any implied warranty of fitness for any purpose or use whatsoever.

No consequential damages can be sought against Wikipedia, as it is a voluntary association of individuals developed freely to create various open source online educational, cultural and informational resources. This information is being given to you gratuitously and there is no agreement or understanding between you and Wikipedia regarding your use or modification of this information beyond the GNU Free Documentation License; neither is anyone at Wikipedia responsible should someone change, edit, modify or remove any information that you may post on Wikipedia or any of its associated projects.

Hatur nuhun parantos ngaluangkeun waktosna kanggo maos kaca ieu, mangga dihaturanan kanggo ngaraoskeun pangalaman di Wikipedia.