Wikipedia:Wikipédiawan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Wikipédiawan nyaéta jalma nu nulis jeung ngédit artikel keur Wikipédia. Pikeun sawala tambahan ngeunaan masarakat Wikipédia, tempo m:Wikipedians jeung Wikipédia:Saha & naha?.

Wikipédiawan di Wikipédia vérsi Inggris jumlahna geus leuwih ti 180,000 rekening pamaké, can kaasup kontributor nu teu daptar, sedengkeun Wikipédiawan Sunda nu kadaptar aya 12.325 rekening. Émbaran statistik nu leuwih mérélé bisa ditempo di kaca Wikipédia:Statistik.

Daptar alfabét[édit | sunting sumber]

  • Daptar pamaké nu mangrupa daptar otomatis; tapi, kusabab hal téhnis, teu sadaya pamaké kadaptar.
  • Log pamaké anyar, mangga daptarkeun ngaran anjeun di kaca éta, katut widang garapan/interésna.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]