Wikipedia:Cara ngédit kaca

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Salinan ti kaca How to edit a page

Tempo ogé Wikipédia:Pitulung, m:Help:Editing

Wikipédia téh mangrupa WikiWiki, nu hartina sing saha waé bisa kalawan gampil ngédit artikel mana waé nu teu dijaga sarta sacepetna ngamuat parobahanana.

Ngédit kaca Wiki mah gampang pisan, cukup ku ngaklik tab "Édit kaca ieu" di luhureun (atawa tumbu édit di katuhueun atawa handapeun) kaca Wiki, sahingga anjeun asup ka kaca kotak téks nu bisa dirobah. Mun anjeun rék ukur nyobaan, mangga pidamel na kaca kotrétan, ulah di dieu.

Type away, write a short edit summary on the small field below the edit-box. You may use shorthand to describe your changes, as described in the legend, and when you've finished, press preview to see how your changes will look. Then press "Save". Depending on your system, pressing "Enter" while the edit box is not active (when there is no typing cursor in it) may have the same effect as pressing the "Save" button. Also, please do not vandalise the information on Wikipedia.

Anjeun ogé bisa ngaklik tab "Sawala" (atawa tumbu "Sawalakeun kaca ieu") pikeun nempo kaca omongan nu patali, nu ngandung pamanggih ngeunaan kacana ti pamaké Wikipédia séjénna. Klik tab "+" (atawa "Édit kaca ieu") pikeun ngedalkeun pamanggih anjeun.

Kasalahan tatabasa ilahar[édit | sunting sumber]

Tempo Wikipédia: kasalahan tatabasa.

Leuwih lengkep ngeunaan ngédit kaca Wiki[édit | sunting sumber]

Kaca ieu mangrupa acuan pikeun wiki markup, salajengna anjeun bisa terus ngalenyepan ngeunaan

Tips ngédit artikel Wikipédia[édit | sunting sumber]

Mangga pigunakeun jihat nétral sarta sebutkeun ogé rujukanana sangkan batur bisa mariksa sarta neruskeun karya anjeun.

Leuwih hadé édit heula artikel anjeun na éditor téks, lajeng pindahkeun kana panyungsina (browser) pikeun nempo sawanganana. Ku cara ieu, anjeun jadi boga cadangan lokal artikel karangan anjeun sarta bisa ngédit sacara offline. Sababaraha édiitor téks bisa sacara husus nyaluyukeun pikeun ngédit artikel Wikipédia: tempo Wikipédia:nyirian rumpaka.

Mun anjeun hayang nempo deui vérsi nu kiwari, buka "Batal" na jandéla anyar, sahingga éditan anjeun teu leungit.

Satutasna nyieun artikel anyar, hadéna

  • bari muka kacana, pigunakeun Nu numbu ka dieu pikeun mariksa artikel-artikel nu geus numbu ka dinya, sarta pastikeun yén nu dimaksud téh sarua;
  • pigunakeun tombol Téang pikeun ngajalankeun panyungsi Google pikeun artikel Wikipédia nu judulna anyar éta, kapanggih teu ku Google;
  • pariksa artikel nu patali dina Wikipédia basa séjén nu anjeun ngarti.

Éditan minor[édit | sunting sumber]

Tempo ogé Wikipédia: éditan minor

Nalika ngédit hiji kaca, pamaké nu geus asup log bisa nandaan éditanana salaku "minor". Éditan minor hartina koréksi éjahan, format, sarta susunan ulang téks minor. Éditan minor bisa disumputkeun nalika muka parobahan anyar. Nandaan parobahan badag salaku éditan minor dianggap salaku watek goréng, komo mun ngawengku ngahapus sabagian eusi téks. Mun teu kahaja nandaan salaku éditan minor, jalmana kudu ngédit sumberna sakali deui, tandaan salaku mayor (nyaéta mastikeun yén kotak-contréng pikeun "Ieu éditan minor" teu dicontréng), jeung, na simpulan, sebutkeun yén parobahan saméméhna téh mayor.

Markup Wiki[édit | sunting sumber]

Dina kolom kénca na tabel di handap ieu anjeun bisa nempo pangaruh naon nu bisa dijieun, sedengkeun na kolom katuhu anjeun bisa nempo cara nyieunna.

Mun can apal mah, anjeun bisa sakaligus tetep muka kaca ieu na panyungsi séjén pikeun acuan dina nulis artikel. Mun anjeun hayang nyoba-nyoba tanpa sieun ngaruksak, mangga pidamel na kotrétan.


Bagian, alinéa, daptar, jeung garis[édit | sunting sumber]

Kumaha katempona Kumaha ngetikna

Mimitian bab anjeun luyu jeung nu di handap:

Bab anyar

Subbab

Sub-subbab

  • Mimitian ku lulugu hambalan kadua (==); ulah maké lulugu hambalan kahiji (=).
  • Hambalan ulah luluncatan (conto, hambalan kadua dituturkeun ku hambalan kaopat).
  • Daptar Eusi bakal ditambahkeun sacara otomatis kana artikel nu mibanda minimal opat bab.
==Bab anyar==

===Subbab===

====Sub-subbab====

Baris anyar tunggal sacara umum moal mangaruhan kana témbonganana. Ieu bisa dipaké pikeun misahkeun kalimat-kalimat nu saalinéa. Sababaraha éditor ngarasakeun yén hal ieu nguntungkeun sarta ngaronjatkeun fungsi diff (dipaké internal pikeun ngabandingkeun vérsi nu béda dina hiji kaca).

Baris kosong bakal ngahasilkeun alinéa anyar.

  • Mun dilarapkeun kana daptar, baris anyar mangaruhan témbongan (tempo di handap).
[[Baris anyar]] tunggal sacara umum moal mangaruhan kana témbonganana.
Ieu bisa dipaké pikeun misahkeun kalimat-kalimat nu saalinéa. Sababaraha éditor ngarasakeun yén hal ieu nguntungkeun sarta ngaronjatkeun fungsi ''diff'' (dipaké internal pikeun ngabandingkeun vérsi nu béda dina hiji kaca).

Baris kosong bakal ngahasilkeun alinéa anyar.

Anjeun bisa megatkeun baris
tanpa ngamimitian alinéa anyar.

  • Please use this sparingly.
  • Close markup between lines, don't start a link or italics or bold on one line and close it on the next.
Anjeun bisa megatkeun baris<br>
tanpa ngamimitian alinéa anyar.
  • Nyieun daptar carana gampang:
    • Mimitian unggal baris ku tanda béntang.
      • Leuwih loba béntang hartina hambalanana leuwih jero.
        • Baris anyar na daptar nandakeun tungtung daptar.
  • Baris kosong bakal muka daptar anyar.
* Nyieun daptar carana gampang:
** Mimitian unggal baris ku tanda béntang.
*** Leuwih loba béntang hartina hambalanana leuwih jero.
**** Baris anyar na daptar nandakeun tungtung daptar.

* Baris kosong bakal muka daptar anyar.
  1. Daptar nu dinomeran ogé alus
    1. rapih
    2. gampang nuturkeunana
      1. sarua gampangna
# Daptar nu dinomeran ogé alus
## rapih
## gampang nuturkeunana
### sarua gampangna
  • Daptarna bisa dicampur
    1. disusun
      • kawas kieu
* Daptarna bisa dicampur
*# disusun
*#* kawas kieu
Definition list 
list of definitions
item 
the item's definition
another item
the other item's definition
  • One item per line; a newline can appear before the colon, but using a space before the colon improves parsing.
; Definition list : list of definitions
; item : the item's definition
; another item
: the other item's definition
A colon indents a line or paragraph.

A manual newline starts a new paragraph.

  • This is primarily for displayed material, but is also used for discussion on Talk pages.
: A colon indents a line or paragraph.
A manual newline starts a new paragraph.
IF a line starts with a space THEN
it will be formatted exactly
as typed;
in a fixed-width font;
lines won't wrap;
ENDIF
  • This is useful for:
    • pasting preformatted text;
    • algorithm descriptions;
    • program source code;
    • ASCII art;
    • chemical structures;
  • WARNING: If you make it wide, you force the whole page to be wide and hence less readable, especially for people who use lower resolutions. Never start ordinary lines with spaces.
 IF a line starts with a space THEN
 it will be formatted exactly
 as typed;
 in a fixed-width font;
 lines won't wrap;
 ENDIF
Centered text.
  • Note the American spelling of "center" (not "centre").
<center>Centered text.</center>

A horizontal dividing line: this is above it


and this is below it.

  • Mainly useful for separating threads on Talk pages.
  • Also used to disambiguate within an article without creating a separate page.
A [[horizontal dividing line]]:
this is above it
----
and this is below it.

Links and URLs[édit | sunting sumber]

What it looks like What you type

London has public transport.

  • A link to another Wikipedia article.
  • Internally, the first letter of the target page is automatically capitalized and spaces are represented as underscores (typing an underscore in the link has the same effect as typing a space, but is not recommended).
  • Thus the link above is to the URL http://www.wikipedia.org/wiki/Public_transport, which is the Wikipedia article with the name "Public transport". See also Wikipedia:Canonicalization.
London has [[public transport]].

San Francisco also has public transportation.

  • Same target, different name.
  • This is a piped link.
San Francisco also has
[[public transport|public transportation]].

San Francisco also has public transportation.

Examples include buses, taxis and streetcars.

  • Endings are blended into the link.
  • Preferred style is to use this instead of a piped link, if possible.
San Francisco also has
[[public transport]]ation.

Examples include [[bus]]es, [[taxi]]s
and [[streetcar]]s.

See the Wikipedia:Manual of Style.

See the [[Wikipedia:Manual of Style]].

Automatically hide stuff in parentheses: kingdom.

Automatically hide namespace: Village Pump.

Or both: Manual of Style

But not: [[Wikipedia:Manual of Style#Links|]]

  • The server fills in the part after the pipe character (|) when you save the page. The next time you open the edit box you will see the expanded piped link. When previewing your edits, you will not see the expanded form until you press Save and Edit again. The same applies to links to sections within the same page (see previous entry).
Automatically hide stuff in parentheses:
[[kingdom (biology)|]].

Automatically hide namespace: 
[[Wikipedia:Village Pump|]].

Or both:
[[Wikipedia:Manual of Style (headings)|]]

But not:
[[Wikipedia:Manual of Style#Links|]]

The weather in London is a page that doesn't exist yet.

  • You can create it by clicking on the link (but please don't do so with this particular link).
  • To create a new page:
    1. Create a link to it on some other (related) page.
    2. Save that page.
    3. Click on the link you just made. The new page will open for editing.
  • For more information, see How to start a page and check out Wikipedia's naming conventions.
  • Please do not create a new article without linking to it from at least one other article.
[[The weather in London]] is a page 
that doesn't exist yet.

Wikipedia:How to edit a page is this page.

  • Self links appear as bold text when the article is viewed.
  • Do not use this technique to make the article name bold in the first paragraph; see the Manual of Style.
[[Wikipedia:How to edit a page]] is this page.

When adding a comment to a Talk page, you should sign it by adding three tildes to add your user name:

Ben Brockert

or four to add user name plus date/time:

Ben Brockert 00:18, Nov 19, 2004 (UTC)

Five tildes gives the date/time alone:

00:18, Nov 19, 2004 (UTC)
  • The first two both provide a link to your user page.
When adding a comment to a Talk page,
you should sign it by adding
three tildes to add your user name:
: ~~~
or four for user name plus date/time:
: ~~~~
Five tildes gives the date/time alone:
: ~~~~~
  • Redirect one article title to another by placing a directive like the one shown to the right on the first line of the article (such as at a page titled "USA").
  • Note that, while it is possible to link to a section, it is not possible to redirect to a section. For example, "#REDIRECT [[United States#History]]" will redirect to the United States page, but not to any particular section on it. This feature will not be implemented in the future, so such redirects should not be used.
#REDIRECT [[United States]]
  • Link to a page on the same subject in another language by using a link of the form: [[language code:Title]].
  • It does not matter where you put these links while editing as they will always show up in the same place when you save the page, but placement at the end of the edit box is recommended.
  • Please see Wikipedia:Interlanguage links and the list of languages and codes.
[[fr:Wikipédia:Aide]]

What links here and Related changes pages can be linked as: Special:Whatlinkshere/Wikipedia:How to edit a page and Special:Recentchangeslinked/Wikipedia:How to edit a page

'''What links here''' and '''Related changes'''
pages can be linked as:
[[Special:Whatlinkshere/Wikipedia:How to edit a page]]
and
[[Special:Recentchangeslinked/Wikipedia:How to edit a page]]

A user's Contributions page can be linked as: Special:Contributions/UserName or Special:Contributions/192.0.2.0

A user's '''Contributions''' page can be linked as:
[[Special:Contributions/UserName]]
or
[[Special:Contributions/192.0.2.0]]
  • To put an article in a Wikipedia:Category, place a link like the one to the right anywhere in the article. As with interlanguage links, it does not matter where you put these links while editing as they will always show up in the same place when you save the page, but placement at the end of the edit box is recommended.
[[Category:Character sets]]
  • To link to a Wikipedia:Category page without putting the article into the category, use an initial colon (:) in the link.
[[:Category:Character sets]]

Linking to other wikis:

  1. Interwiki link: Wiktionary:Hello
  2. Named interwiki link: Hello
  3. Interwiki link without prefix: Hello

Linking to another language's wiktionary:

  1. Wiktionary:fr:Bonjour
  2. Bonjour
  3. fr:Bonjour
Linking to other wikis:
# [[Interwiki]] link: [[Wiktionary:Hello]]
# Named interwiki link: [[Wiktionary:Hello|Hello]]
# Interwiki link without prefix: [[Wiktionary:Hello|]]

Linking to another language's wiktionary:
# [[Wiktionary:fr:Bonjour]]
# [[Wiktionary:fr:Bonjour|Bonjour]]
# [[Wiktionary:fr:Bonjour|]]

ISBN 012345678X

ISBN 0-123-45678-X

  • Link to books using their ISBN numbers. This is preferred to linking to a specific online bookstore, because it gives the reader a choice of vendors.
  • ISBN links do not need any extra markup, provided you use one of the indicated formats.
ISBN 012345678X

ISBN 0-123-45678-X

Date formats:

  1. July 20, 1969
  2. 20 July 1969
  3. 1969-07-20
  • Link dates in one of the above formats, so that everyone can set their own display order. If logged in, you can use Special:Preferences to change your own date display setting.
  • All of the above dates will appear as "20 July 1969" if you set your date display preference to "15 January 2001", but as "July 20, 1969" if you set it to "January 15, 2001".
Date formats:
# [[July 20]], [[1969]]
# [[20 July]] [[1969]]
# [[1969]]-[[07-20]]

Sound

  • To include links to non-image uploads such as sounds, use a "media" link. For images, see next section.

Some uploaded sounds are listed at Wikipedia:Sound.

[[media:Sg_mrob.ogg|Sound]]

Gambar[édit | sunting sumber]

Némbonganana Ngetikna
A picture: Wiki.png

or, with alternative text: jigsaw globe

or, floating to the right side of the page and with a caption:

Wikipedia Encyclopedia

or, floating to the right side of the page without a caption:

Wikipedia Encyclopedia

A picture: [[Image:Wiki.png]]

or, with alternative text:
[[Image:Wiki.png|jigsaw globe]]

or, floating to the right side of the page and with a caption:
[[Image:Wiki.png|frame|Wikipedia Encyclopedia]]

or, floating to the right side of the page ''without'' a caption:
[[Image:Wiki.png|right|Wikipedia Encyclopedia]]

Clicking on an uploaded image displays a description page, which you can also link directly to: Image:Wiki.png


[[:Image:Wiki.png]]

To include links to images shown as links instead of drawn on the page, use a "media" link.


Image of a Tornado



[[media:Tornado.jpg|Image of a Tornado]]

Format aksara[édit | sunting sumber]

Témbonganana Ngetikna

Emphasize, strongly, very strongly.

  • These are double and triple apostrophes (single-quote marks), not double-quote marks.
''Emphasize'', '''strongly''', '''''very strongly'''''.

\sin x + \ln y
sinx + lny

\mathbf{x} = 0
x = 0

Ordinary text should use wiki markup for emphasis, and should not use <i> or <b>. However, mathematical formulas often use italics, and sometimes use bold, for reasons unrelated to emphasis. Complex formulas should use <math> markup, and simple formulas may use <math>; or <i> and <b>; or '' and '''. According to WikiProject Mathematics, wiki markup is preferred over HTML markup like <i> and <b>.

<math>\sin x + \ln y</math>
sin''x'' + ln''y''

<math>\mathbf{x} = 0</math>
'''x''' = 0

A typewriter font for monospace text or for computer code: int main()

  • For semantic reasons, using <code> where applicable is preferable to using <tt>.
A typewriter font for <tt>monospace text</tt>
or for computer code: <code>int main()</code>

You can use small text for captions.

You can use <small>small text</small> for captions.

You can strike out deleted material and underline new material.

You can also mark deleted material and inserted material using logical markup rather than visual markup.

  • When editing regular Wikipedia articles, just make your changes and don't mark them up in any special way.
  • When editing your own previous remarks in talk pages, it is sometimes appropriate to mark up deleted or inserted material.
You can <s>strike out deleted material</s>
and <u>underline new material</u>.

You can also mark <del>deleted material</del> and
<ins>inserted material</ins> using logical markup
rather than visual markup.

Diacritical marks:
è é ê ë ì í

À Á Â Ã Ä Å
Æ Ç È É Ê Ë
Ì Í Î Ï Ñ Ò
Ó Ô Õ Ö Ø Ù
Ú Û Ü ß à á
â ã ä å æ ç
è é ê ë ì í
î ï ñ ò ó ô
œ õ ö ø ù ú
û ü ÿ


è é ê ë ì í

&Agrave; &Aacute; &Acirc; &Atilde; &Auml; &Aring; 
&AElig; &Ccedil; &Egrave; &Eacute; &Ecirc; &Euml; 
&Igrave; &Iacute; &Icirc; &Iuml; &Ntilde; &Ograve; 
&Oacute; &Ocirc; &Otilde; &Ouml; &Oslash; &Ugrave; 
&Uacute; &Ucirc; &Uuml; &szlig; &agrave; &aacute; 
&acirc; &atilde; &auml; &aring; &aelig; &ccedil; 
&egrave; &eacute; &ecirc; &euml; &igrave; &iacute;
&icirc; &iuml; &ntilde; &ograve; &oacute; &ocirc; 
&oelig; &otilde; &ouml; &oslash; &ugrave; &uacute; 
&ucirc; &uuml; &yuml;

Punctuation:
¿ ¡ § ¶
† ‡ • – —
‹ › « »
‘ ’ “ ”


&iquest; &iexcl; &sect; &para;
&dagger; &Dagger; &bull; &ndash; &mdash;
&lsaquo; &rsaquo; &laquo; &raquo;
&lsquo; &rsquo; &ldquo; &rdquo;

Commercial symbols:
™ © ® ¢ € ¥
£ ¤


&trade; &copy; &reg; &cent; &euro; &yen; 
&pound; &curren;

Subscripts:
x1 x2 x3

Superscripts:
x1 x2 x3 or x¹ x² x³

  • The latter method of superscripting can't be used in the most general context, but is preferred when possible (as with units of measurement) because most browsers have an easier time formatting lines with it.

ε0 = 8.85 × 10−12 C² / J m.

1 hectare = 1 E4 m²


x<sub>1</sub> x<sub>2</sub> x<sub>3</sub>
x<sup>1</sup> x<sup>2</sup> x<sup>3</sup>
or x&sup1; x&sup2; x&sup3;

&epsilon;<sub>0</sub> =
8.85 &times; 10<sup>&minus;12</sup>
C&sup2; / J m.

1 [[hectare]] = [[1 E4 m&sup2;]]

Greek characters:
α β γ δ ε ζ
η θ ι κ λ μ ν
ξ ο π ρ σ ς
τ υ φ χ ψ ω
Γ Δ Θ Λ Ξ Π
Σ Φ Ψ Ω


&alpha; &beta; &gamma; &delta; &epsilon; &zeta; 
&eta; &theta; &iota; &kappa; &lambda; &mu; &nu; 
&xi; &omicron; &pi; &rho; &sigma; &sigmaf;
&tau; &upsilon; &phi; &chi; &psi; &omega;
&Gamma; &Delta; &Theta; &Lambda; &Xi; &Pi; 
&Sigma; &Phi; &Psi; &Omega;

Math characters:
∫ ∑ ∏ √ − ± ∞
≈ ∝ ≡ ≠ ≤ ≥ →
× · ÷ ∂ ′ ″
∇ ‰ ° ∴ ℵ ø
∈ ∉ ∩ ∪ ⊂ ⊃ ⊆ ⊇
¬ ∧ ∨ ∃ ∀ ⇒ ⇔
→ ↔


&int; &sum; &prod; &radic; &minus; &plusmn; &infin;
&asymp; &prop; &equiv; &ne; &le; &ge; &rarr;
&times; &middot; &divide; &part; &prime; &Prime;
&nabla; &permil; &deg; &there4; &alefsym; &oslash;
&isin; &notin; &cap; &cup; &sub; &sup; &sube; &supe;
&not; &and; &or; &exist; &forall; &rArr; &hArr;
&rarr; &harr;

Spacing in simple math formulas:
Obviously, x² ≥ 0 is true.

  • To space things out without allowing line breaks to interrupt the formula, use non-breaking spaces: &nbsp;.


Obviously, ''x''&sup2;&nbsp;&ge;&nbsp;0 is true.

Complicated formulas:

\sum_{n=0}^\infty \frac{x^n}{n!}
  • See m:Help:Formula for how to use <math>.
  • A formula displayed on a line by itself should probably be indented by using the colon (:) character.


: <math>\sum_{n=0}^\infty \frac{x^n}{n!}</math>

Suppressing interpretation of markup:
Link → (''to'') the [[Wikipedia FAQ]]

  • Used to show literal data that would otherwise have special meaning.
  • Escape all wiki markup, including that which looks like HTML tags.
  • Does not escape HTML character references.
  • To escape HTML character references such as &rarr; use &amp;rarr;


<nowiki>Link &rarr; (''to'') 
the [[Wikipedia FAQ]]</nowiki>

Commenting page source:
not shown when viewing page

  • Used to leave comments in a page for future editors.
  • Note that most comments should go on the appropriate Talk page.


<!-- comment here -->

(Tempo ogé: Chess symbols in Unicode)

Tabel[édit | sunting sumber]

Nempatkeun Daptar Eusi [Daptar Eusi (DE)][édit | sunting sumber]

Dina status basa markup wiki kiwari, mibanda minimal opat lulugu na hiji kaca bakal micu némbonganana DE hareupeun lulugu kahiji (atawa satutasna bab bubuka). Nambahkeun __TOC__ di mana baé bakal nyababkeun némbonganana DE dina posisi éta (lain di luhureun lulugu munggaran). Nambahkeun __NOTOC__ di mana baé bakal nyababkeun DE ngaleungit. Tempo DE_ringkes pikeun lulugu alfabét jeung taun.

Ngajaga lulugu teu némbongan na Daptar Eusi[édit | sunting sumber]

Mun anjeun hayang, sublulugu bisa teu némbongan dina Daptar Eusi ku cara kieu:

Ganti == Lulugu 2 == ku <h2> Lulugu 2 </h2>

Ganti === Lulugu 3 === ku <h3> Lulugu 3 </h3>

jeung saterusna.

Pikeun conto, perhatikeun yén lulugu di handap ieu mibanda aksara nu sarua jeung sublulugu séjén na bab "Tabel" ieu, tapi lulugu di handap ieu teu némbongan na Daptar Eusi pikeun kaca ieu.

This header has the h4 font, but is NOT in the Table of Contents

This effect is obtained by the following line of code.

<h4> This header has the h4 font, but is NOT in the Table of Contents </h4>


Tabel[édit | sunting sumber]

Aya dua cara nyieun tabel:

  • na markup-Wiki husus (tempo m:Help:Table)
  • migunakeun unsur HTML nu ilahar: <table>, <tr>, <td> or <th>.

Pikeun nu ahir, sarta padungdengan ngeunaan perlu henteuna migunakeun tabel, tempo Wikipédia: cara migunakeun tabel.

Variabel[édit | sunting sumber]

(Tempo ogé m:Help:Variable)

Sandi Hasilna
{{CURRENTMONTH}} 08
{{CURRENTMONTHNAME}} Agustus
{{CURRENTMONTHNAMEGEN}} Agustus
{{CURRENTDAY}} 20
{{CURRENTDAYNAME}} Rebo
{{CURRENTYEAR}} 2014
{{CURRENTTIME}} 17.50
{{NUMBEROFARTICLES}} 17.628
{{PAGENAME}} Cara ngédit kaca
{{NAMESPACE}} Wikipedia
{{localurl:pagename}} /wiki/Pagename
{{localurl:Wikipedia:Sandbox|action=edit}} /w/index.php?title=Wikipedia:Sandbox&action=edit
{{SERVER}} //su.wikipedia.org
{{ns:1}} Obrolan
{{ns:2}} Pamaké
{{ns:3}} Obrolan pamaké
{{ns:4}} Wikipedia
{{ns:5}} Obrolan Wikipedia
{{ns:6}} Gambar
{{ns:7}} Obrolan gambar
{{ns:8}} MédiaWiki
{{ns:9}} Obrolan MédiaWiki
{{ns:10}} Citakan
{{ns:11}} Obrolan citakan
{{ns:12}} Pitulung
{{ns:13}} Obrolan pitulung
{{ns:14}} Kategori
{{ns:15}} Obrolan kategori
{{SITENAME}} Wikipedia

NUMBEROFARTICLES nyaéta jumlah kaca dina spasi ngaran utama nu ngandung tumbu sarta lain alihan, nyaéta jumlah artikel, rintisan nu ngandung tumbu, sarta kaca disambiguasi.

Citakan[édit | sunting sumber]

Parabot leuleus MédiaWiki nu dipaké ku Wikipédia mibanda pangrojong nu kawates pikeun ngasupkeun citakan. This means standardized text chunks (such as boilerplate text) can be inserted into articles. For example, typing {{stub}} will appear as This article is a stub. You can help Wikipedia by expanding it. when the page is saved. See Wikipedia:Template messages for the complete list. Other commonly used ones are: {{disambig}} for disambiguation pages, {{spoiler}} for spoiler warnings and {{sectstub}} like an article stub but for a section. The are many subject-specific stubs e.g.: {{Geo-stub}}, {{Hist-stub}} and {{Linux-stub}}. For a complete list of stubs see Wikipedia:Template messages#Stubs.

Nyumputkeun tumbu édit[édit | sunting sumber]

Asupkeun __NOEDITSECTION__ kana dokuménna pikeun ngaleungitkeun tumbu édit nu némbongan dina unggal hulu bab.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]