Ta'if

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Hiji masjid di Taif
Ta'if, Saudi Arabia locator map.png

Ta’if (الطائف aṭ-Ṭā’if) nyaéta hiji kota di Propinsi Makkah di Ara Saudi.

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Citakan:Saudi cities Koordinat: 21°16′N 40°25′E / 21.267, 40.417