Wikipédia:Indéks LD

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
(dipindahkeun ti Wikipedia:NLD)
Luncat ka: pituduh, sungsi
Indéks LD | LD | Rangkuman | Pamaca | Sakola | Organisasi | Ulubiung | Ngédit | Administrasi | Téhnis | Kasusah | Jejer artikel | Kategori | Hak cipta | Lianna

Ieu mangrupakeun kumpulan nu loba ditanyakeun (NLD)-na Wikipédia.

Mun anjeun teu bisa manggihan jawaban nu ditéang, aya sababaraha pilihan séjén. Mun anjeun anyaran di Wikipédia ieu, bisa nyoba nempoan kaca pangbagéa, nu nyadiakeun émbaran jeung tumbu nu bisa ngabantu kumaha cara ngamimitianana.

Anjeun oge bisa nyoba maca kaca pitulung. Mun angger kénéh can manggih jawaban, dihaturan sumping ka rohangan sawala pikeun ngadugikeun patarosan; Wikipédiawan nu sanesna mudah-mudahan tiasa maparin waleran nu nyugemakeun.

NLD umum[édit | sunting sumber]

  • NLD umum - Patarosan umum ngeunaan proyék ieu.
  • NLD nu maca - Néangan, maca, jeung maké matéri ti Wikipédia.
  • NLD sumbangsih - Alesan icikibung jeung kumaha carana.
  • NLD ngédit - Cara jeung hal-hal nu kudu ditalingakeun nalika ngédit kaca-kaca Wikipédia.
  • NLD kuncén - Naon hartina kuncén, status kuncén, jeung nguncénan server.
  • NLD téhnis - Patarosan ngeunaan software jeung hardware Wikipédia jeung watesanana.
  • NLD masalah - Patarosan nu patali jeung masalah-masalah nu disanghareupan ku Wikipédia.
  • NLD sakola - Jawaban pikeun para murid jeung guru.
  • NLD rupa-rupa - Nu lianna.

NLD husus[édit | sunting sumber]

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

  • Kaca pitulung - Pitulung ngédit artikel, ngamimitian artikel anyar, jeung sajabana.
  • Ngoprék - Pitulung pikeun rupa-rupa masalah téhnis nalika asup atawa ngédit kaca Wikipédia.
  • Jawaban pikeun kaabotan umum - Jawaban pikeun kritik umum di Wikipédia.