Wikipédia:Indéks LD

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
(dipindahkeun ti Wikipedia:NLD)
Luncat ka: pituduh, sungsi
Indéks LD | LD | Rangkuman | Pamaca | Sakola | Organisasi | Ulubiung | Ngédit | Administrasi | Téhnis | Kasusah | Jejer artikel | Kategori | Hak cipta | Lianna

Ieu mangrupakeun kumpulan nu loba ditanyakeun (NLD)-na Wikipédia.

Mun anjeun teu bisa manggihan jawaban nu ditéang, aya sababaraha pilihan séjén. Mun anjeun anyaran di Wikipédia ieu, bisa nyoba nempoan kaca pangbagéa, nu nyadiakeun émbaran jeung tumbu nu bisa ngabantu kumaha cara ngamimitianana.

Anjeun oge bisa nyoba maca kaca pitulung. Mun angger kénéh can manggih jawaban, dihaturan sumping ka rohangan sawala pikeun ngadugikeun patarosan; Wikipédiawan nu sanesna mudah-mudahan tiasa maparin waleran nu nyugemakeun.

LD umum[édit | sunting sumber]

  • LD umum - Patarosan umum ngeunaan proyék ieu.
  • LD nu maca - Néangan, maca, jeung maké matéri ti Wikipédia.
  • LD sumbangsih - Alesan icikibung jeung kumaha carana.
  • LD ngédit - Cara jeung hal-hal nu kudu ditalingakeun nalika ngédit kaca-kaca Wikipédia.
  • LD kuncén - Naon hartina kuncén, status kuncén, jeung nguncénan server.
  • LD téhnis - Patarosan ngeunaan software jeung hardware Wikipédia jeung watesanana.
  • LD masalah - Patarosan nu patali jeung masalah-masalah nu disanghareupan ku Wikipédia.
  • LD sakola - Jawaban pikeun para murid jeung guru.
  • LD rupa-rupa - Nu lianna.

NLD husus[édit | sunting sumber]

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

  • Kaca pitulung - Pitulung ngédit artikel, ngamimitian artikel anyar, jeung sajabana.
  • Ngoprék - Pitulung pikeun rupa-rupa masalah téhnis nalika asup atawa ngédit kaca Wikipédia.
  • Jawaban pikeun kaabotan umum - Jawaban pikeun kritik umum di Wikipédia.