Adobe Dreamweaver

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Adobe Dreamweaver nyaeta program pangédit kaca ramat kaluaran Adobe Systems anu tiheula dipikawanoh minangka Macromedia Dreamweaver kaluaran Macromedia. Program ieu réa dipaké ku pangembang ramat alatan fitur-fiturna anu narik sarta gampang dipakena. Macromedia ngaluarkeun vérsi pamungkas Macromedia Dreamweaver nyaéta vérsi 8.

Pranala luar[édit | sunting sumber]


Synaptic.png