Analisis régrési

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Analisis régrési nyaéta métode statistik numana mean tina hiji atawa leuwih variabel acak nu dikira-kira bakal aya dina (ukuran) variabel acak sejenna. Sacara husus, aya régrési liniér, régrési logistik, jeung supervised learning.


Nulis.jpg