Angry Birds

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Angry Birds nyaéta kaulinan video nu awalna dina aplikasi iPad/iPhone, tapi ayeuna geus dirilis dina rupa-rupa média. Kaulinan ieu geus dipaké leuwih ti 100 yuta pamaké.[1]

Catetan suku[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg