Atase militér

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Atase militér nyaeta ahli militér nu mangrupakeun bagean tina misi diplomatik; posisi ieu biasana dieusian ku pajabat nu hambalannana luhur.

Tempo oge[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg