Bandara Internasional Da Nang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Bandara Internasional Da Nang
{{{gambar}}}
Kode IATA DAD
Kode ICAO VVDN
NGalayanan Da Nang, Nam Trung Bo
Nagara {{{nagara}}}
Pengelola {{{pengelola}}}
Tipe sipil
Zona waktu UTC+7
Élevasi 10 m (34 f)
Koordinat 16° 02′ 38,4″ LKi,
108° 11′ 58,23″ BWé
Landas pacu
Arah Panjang Pabeungeutan
ft m
17L/35R 10.000 3.048 beton
17R/35L 10.000 3.800 beton

Bandara Internasional Da Nang atawa Da Nang International Airport nyaeta bandara internasional utama nu ngalayanan ibu kota Vietnam, kota Da Nang jeung sabudeureunnana. Bandara nu dioperasikeun ku PT Angkasa Pura II ieu miboga kode IATA DAD jeung kode ICAO VVDN.