Nagara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kadé kaliru jeung Nagri
Pikeun kagunaan lian, tempo Nagara (disambiguasi)

Hiji nagara mangrupakeun hiji komunitas pulitis nu kaatur dina hiji pamaréntahan. Nagara bisa mangrupa nu daulat jeung bisa miboga hiji kakawasaan dina inisiasi légal dina tanaga jeung heunteu ngagumantung, atawa jadi subjék tina nagara nu lian.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]


Gnome-globe.svg