Basa Occitan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Basa Occitan (occitan, lenga d'òc) nyaéta salah sahiji basa pang penting ti jumplukan basa Roman sanggeus basa Spanyol sarta basa Perancis.

Pagawéan awak[édit | sunting sumber]

Basa Occitan Basa Sunda (loma) Basa Sunda (hormat keur sorangan/hormat keur batur)
manjar dahar tuang / neda
beure inum leuet
escriure tulis serat
legir maca maos
doblidar poho hilap
se sèire diuk calik
se levar tangtung adeg
caminar leumpang papah

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg