Basa Sotho

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Basa Sotho (Seotho, Sotho Kidul, atanapi Sesotho Kidul) nya éta salasahiji basa Bantu nu umum dipaké di Afrika Kidul, hiji ti 11 basa resmi nu aya di ditu, sarta di Lesotho, di mana basa ieu mangrupakeun basa nasional nagara éta. Diperkirakeun aya 5.000.000 urang nu nyaturkeun basa ieu.

Wikipédia
Wikipédia ogé ngabogaan édisi Basa Sotho
Nuvola apps bookcase.png